Renoveringen av badrummet är klar

Hej. Det är dags för ett nytt inlägg och det kommer idag handla om en byggfirma som heter Snickar’n i Värmland som erbjuder hjälp av renovering i Karlstad. De har nämligen hjälpt mig att renovera badrummet på nedervåningen av huset eftersom det är det enda rum i vår bostad som inte fixades när vi hade gjort klart resten av huset.

Detta hus köpte jag för fyra år sedan och när det köptes kan man säga att det var riktigt gammalt och man ville egentligen inte bo där. Jag har alltid velat renovera ett hus från grunden och det fick jag göra nu, men pengarna räckte inte riktigt till när jag skulle fixa det lilla badrummet på nedervåningen och det resulterade i att jag var tvungen att låta den stå som det hade gjort i hur många år som helst. Sen pengarna tog slut har jag jobbat på och sparat pengar och nu äntligen har jag råd att anlita en firma som håller på med renovering i Karlstad. Det är såklart inte själva firman som kostar pengar, utan det är allt material så som toalett, kakel och så vidare. Innan vi renoverade denna toalett på nedervåningen har jag inte gått på den eftersom jag har valt att gå på den på övervåningen för att den var renoverad. Det säger sig själv, man väljer hellre att gå på en toalett som är fräsch och fin istället för att sätta sig på en som känns motbjudande. Nu är detta dock inget problem längre tack vare denna firma som hanterar renovering i Karlstad som har gjort den så himla fin. Jag är jättenöjd och det känns bara bra att ha hela huset klart. Jag tror att ni kan hålla med om det.