Absolute Thai lagar fantastisk thaimat i Helsingborg

Jag fullkomligt älskar restauranger som har kunnig personal och det har Absolute Thai som lagar fantastiskt god thaimat i Helsingborg. Det är en thairestaurang som man verkligen känna att maten kommer direkt från den thailändska kulturen. När jag äter hos dem tycker jag att maten smakar precis som den smakar i Thailand. Det märks att deras kockar har en lång erfarenhet och har kunskapen hur de ska framhäva de asiatiska smakerna som gör att thaimaten är så himla god. Har även ni restauranger som ni alltid går till om ni vill vara säkra på att få god mat? Då får ni gärna skriva dem här nedan i kommentarsfältet så jag vet vilka restauranger jag ska gå till om jag är någon annanstans än i Helsingborg. För när man går och äter på en restaurang vill man ju att maten ska hålla en hö kvalité och smaka alldeles utmärkt. För mig är det väldigt viktigt att det man jobbar med, att man utför det så bra som man bara kan, annars kan det kvitta. När jag går och äter på en restaurang vill jag att det ska märkas att personen som lagat maten verkligen har lagt ned tid på den och lagt ned sin själ i maten hen lagat.

Du gillar kanske också...